Pamirkykite drožles vandenyje apie 30 min prieš naudojimą. Esant galimybei galima mirkyti iki 48 valandų. Įkaitinę kepsninę iki reikalingos temperatūros, sudėkite drėgnas drožles į rūkymo dėžutę (kuri prailgins smilkimo laiką iki trijų kartų) ir statykite ją tiesiai ant įkaitusių anglių. Padėkite maistą ant grotelių ir uždarykite KamadoClub kepsninės dangtį. Dangtis turi būti uždarytas, kad maisto produktai įgautų kuo daugiau skonio, atspalvio ir dūmo! Naudokite drožles kai rūkoma žemesnėje nei 100 laipsnių temperatūroje. Rūkymui ir ilgesniam nei 20 min. kepimui naudoti keraminį deflektorių.
Konjako statinių drožlės rūkymui 900g
Konjako statinių drožlės puikiai tinka įvairių produktų rūkymui.
€9.99
Siųsdami užklausą nurodykite kiekį - pateiksime kainos pasiūlymą, patikslinsime pristatymo terminą.
Kaina galioja tik perkant internetu